"Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Online TV-Sunu Merkezi"ne "Akut İshal ve Korunma: Rotavirüs Aşıları" Canlı Konferansının Video Kaydı-Slaytları Eklendi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ve BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ
ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE
"AKUT İSHAL VE KORUNMA: ROTAVİRÜS AŞILARI"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ...

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği İl Güncel Enfeksiyon ve Aşı Bilgi Paylaşım Toplantıları kapsamında 5 Şubat 2019 Salı günü Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ'nin moderatörlüğünde; Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumuyla "AKUT İSHAL VE KORUNMA: ROTAVİRÜS AŞILARI" başlıklı Canlı Konferans www.cocukenfeksiyondernegi.org'da gerçekleştirildi.

KATILIMCILARDAN 20 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ ve Prof. Dr. Ateş KARA'nın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV'den, slaytlarına ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ'nden erişebilirsiniz.

Konferansa canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Alev Nezihe KAVAS
Çok doyurucu bir toplantı oldu, teşekkür ederim.

Erhan GÜLTEKİN
Sayın Ateş hocam sunumunuz için çok teşekkür ederim.

*Atilla VAN
Güzel sunumunuz için çok teşekkür ederim.

*Fatma IŞIKER
Sunum için çok teşekkürler hocam.

*Recep ERMUT
Sunum için teşekkürler.

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz