11 Haziran 2019, Canlı Konferans: “Ateşli Çocuğa Yaklaşım”

Resmi büyütmek için tıklayınız.

11 HAZİRAN 2019, CANLI KONFERANS:
"ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM"

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği www.cocukenfeksiyondernegi.org'nde 11 Haziran 2019 Salı günü Saat 12.15'te Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ'in moderatörlüğünde; Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumuyla "Ateşli Çocuğa Yaklaşım" başlıklı Canlı Konferans gerçekleştirilecektir.

www.cocukenfeksiyondernegi.org adresinden; bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Üyeliğinizi Kontrol Ettiniz mi?

Canlı Konferansa katılabilmek için www.cocukenfeksiyondernegi.org web sitesinin Sağlık Çalışanları bölümünün sağ sütununda yer alan "Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Akşam Toplantıları" köşesinden üyelik bilgilerinizi kontrol edebilir, üye değilseniz "Üye Ol" formu aracılığıyla üye olup Canlı Konferansa katılabilirsiniz.

Konu:Ateşli Çocuğa Yaklaşım
Moderatör:Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ,