“Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Onlıne TV-Sunu Merkezi”ne 11 Haziran 2019 “ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM” Canlı Konferansının Video Kaydı-Slaytları Eklendi…


Resmi büyütmek için tıklayınız.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ve BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ
ONLINE TV-SUNU MERKEZİ"NE 11 HAZİRAN 2019 "ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ...

"Ateşli Çocuğa Yaklaşım" Canlı Konferansı Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ'in moderatörlüğünde; Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumuyla 11 Haziran 2019 Salı günü www.cocukenfeksiyondernegi.org'da gerçekleştirildi.

Canlı Konferans Prof. Dr. Ateş KARA'nın gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV'den, slaytlarına ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ'nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Samsun Doğumevi Hastanesi, Pediatri Kliniği'nden selamlar...

*Mansur TALİBOVA
Değerli hocalarımızı tekrar burada görmekten ve dinlemekten çok memnunuz. Yenilenen ve önemli bilgileri biz doktorlarla paylaşarak, bizlerin de bilgilerimizi artırma konusunda çok önemli işler gördüğünüz için, bu işte emeği geçen herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı iletir, başarılar dilerim.

*Nevin KURT
Güzel sunum için teşekkürler.

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz