“Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Onlıne TV-Sunu Merkezi”ne 19 Eylül 2019 “Vakalarla Ateşli Çocuğa Yaklaşım” Canlı Konferansının Video Kaydı-Slaytları Eklendi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ve BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ
ONLINE TV-SUNU MERKEZİ"NE
19 EYLÜL 2019 - "VAKALARLA ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ...

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği tarafından 19 Eylül 2019 Perşembe günü Karantina Adası Urla, İzmir'den Prof. Dr. Ateş KARA'nın moderatörlüğünde; Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ'nin sunumuyla "VAKALARLA ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM" başlıklı Canlı Konferans www.cocukenfeksiyondernegi.org'da gerçekleştirildi.

57 bağlantı noktasında toplu olmak üzere 164 bağlantı noktasından canlı olarak izlenen ve 39 adet soru-katkının geldiği Canlı Konferansımız Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ ve Prof. Dr. Ateş KARA'nın www.cocukenfeksiyondernegi.org üzerinden gelen sorulara verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV'den, slaytlarına ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ'nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz