“Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Akşam Toplantıları” 23 Eylül 2019, Gaziantep Toplantısı Canlı Yayınının Video Kayıtları-Slayt Setleri Onlıne TV-Sunu Merkezi’ne Eklendi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ve BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ AKŞAM TOPLANTILARI"
23 EYLÜL 2019, GAZİANTEP TOPLANTISI CANLI YAYINININ
VİDEO KAYITLARI-SLAYT SETLERİ ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

"Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Akşam Toplantıları"nın 23 Eylül 2019 Gaziantep Toplantısı Canlı Yayını Prof. Dr. Ateş KARA’nın oturum başkanlığında; Prof. Dr. Ateş KARA ve Prof. Dr. Zeynep Ülker TAMAY’ın sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Canlı Yayınımız Prof. Dr. Ateş KARA ve Prof. Dr. Zeynep Ülker TAMAY’ın Divan Otel, Gaziantep’teki yüz yüze katılımcılardan gelen sorulara ilaveten www.cocukenfeksiyondernegi.org üzerinden gelen sorulara da verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Aşağıda listesi bulunan, bu toplantıya ait toplam 5 adet sunumun 3 adet video kaydı slaytları ile senkronize bir şekilde konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV’ye, 2 adet slayt seti ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ’ne eklendi.

İyi seyirler dileriz.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ve BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ AKŞAM TOPLANTILARI"
23 EYLÜL 2019, GAZİANTEP TOPLANTISI

*Meningokokal Hastalıklar ve Korunma
Prof. Dr. Ateş KARA

*İlaç Allerjileri
Prof. Dr. Zeynep Ülker TAMAY

*Soru-Cevap

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz