3 Aralık 2019, Canlı Konferans: “Rotavirüs İshalleri ve Korunma”

Resmi büyütmek için tıklayınız.

3 ARALIK 2019, CANLI KONFERANS:
"ROTAVİRÜS İSHALLERİ VE KORUNMA"

www.cocukenfeksiyondernegi.org'da 3 Aralık 2019 Salı günü Saat 12.15'te Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği İl Güncel Enfeksiyon ve Aşı Bilgi Paylaşım Toplantıları kapsamında Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ'nin moderatörlüğünde; Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumuyla "Rotavirüs İshalleri ve Korunma" başlıklı Canlı Konferans gerçekleştirilecektir.

www.cocukenfeksiyondernegi.org adresinden; bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Pediatri Branşında Çalışan Ebe, Hemşire ve Hekim Meslektaşlarımızı Canlı Konferansa Bekliyoruz.

Üyeliğinizi Kontrol Ettiniz mi?
Canlı Konferansa katılabilmek için www.cocukenfeksiyondernegi.org web sitesinin Sağlık Çalışanları bölümünün sağ sütununda yer alan "Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Akşam Toplantıları" köşesinden üyelik bilgilerinizi kontrol edebilir, üye değilseniz "Üye Ol" formu aracılığıyla üye olup Canlı Konferansa katılabilirsiniz.

Konu:Rotavirüs İshalleri ve Korunma
Moderatör:Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ