9 Ekim 2019, Trabzon Toplantısı Canlı Yayınının Video Kayıtları-Slayt Setleri Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Online TV-Sunu Merkezi’ne Eklendi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

9 EKİM 2019, TRABZON TOPLANTISI CANLI YAYINININ
VİDEO KAYITLARI-SLAYT SETLERİ
ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ
ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Yüz yüze toplantı organizasyonu BİLİMSEL BİLİŞİM tarafından yapılan Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği 9 Ekim 2019, Trabzon Toplantısı Prof. Dr. İftihar KÖKSAL'ın oturum başkanlığında; Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gökçe GAYRETLİ AYDIN'ın sunumlarıyla gerçekleşti ve www.cocukenfeksiyondernegi.org'dan canlı yayınlandı.

Canlı Yayınımız Prof. Dr. İftihar KÖKSAL, Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gökçe GAYRETLİ AYDIN'ın Radisson Blu Hotel, Trabzon'daki yüz yüze katılımcılardan gelen sorulara ilaveten www.cocukenfeksiyondernegi.org üzerinden gelen sorulara da verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Aşağıda listesi bulunan, bu toplantıya ait toplam 6 adet sunumun 4 adet video kaydı slaytları ile senkronize bir şekilde konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV'ye, 2 adet slayt seti ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ'ne eklendi.

İyi seyirler dileriz.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ"
9 EKİM 2019, TRABZON TOPLANTISI


Oturum Başkanı
Prof. Dr. İftihar KÖKSAL

*Akılcı Antibiyotik Kullanımı ve Antibiyotik Direnci
Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ

*Soru-Cevap

*Ateşli Çocuğa Yaklaşım
Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gökçe GAYRETLİ AYDIN

*Soru-Cevap

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz