24 Ekim 2019, Kocaeli - “Ateşli Çocuğa Yaklaşım, Akılcı Antibiyotik Kullanımı ve Antibiyotik Direnci” Toplantısının Video Kayıtları-Slayt Setleri Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği Online TV-Sunu Merkezi’ne Eklendi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

24 EKİM 2019, KOCAELİ - "ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM,
AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI VE ANTİBİYOTİK DİRENCİ" TOPLANTISININ
VİDEO KAYITLARI-SLAYT SETLERİ
ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ
ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Yüz yüze toplantı organizasyonu BİLİMSEL BİLİŞİM tarafından yapılan Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği 24 Ekim 2019, Kocaeli Toplantısı Prof. Dr. Emin Sami ARISOY'un oturum başkanlığında; Doç. Dr. Selda HANÇERLİ TÖRÜN ve Doç. Dr. Adem KARBUZ'un sunumlarıyla gerçekleşti.

Toplantımız Prof. Dr. Emin Sami ARISOY, Doç. Dr. Selda HANÇERLİ TÖRÜN ve Doç. Dr. Adem KARBUZ'un DoubleTree By Hilton Kocaeli'deki yüz yüze katılımcılardan gelen sorulara verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Aşağıda listesi bulunan, bu toplantıya ait toplam 5 adet sunumun 3 adet video kaydı slaytları ile senkronize bir şekilde konu başlıklarına göre indekslenmiş olarak www.cocukenfeksiyondernegi.org, ONLINE TV'ye, 2 adet slayt seti ise video şeklinde www.cocukenfeksiyondernegi.org, SUNU MERKEZİ'ne eklendi.

İyi seyirler dileriz.

"ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE BAĞIŞIKLAMA DERNEĞİ"
24 EKİM 2019, KOCAELİ TOPLANTISI

Oturum Başkanı
Prof. Dr. Emin Sami ARISOY

*Akılcı Antibiyotik Kullanımı ve Antibiyotik Direnci
Doç. Dr. Selda HANÇERLİ TÖRÜN

*Ateşli Çocuğa Yaklaşım
Doç. Dr. Adem KARBUZ

*Soru-Cevap

www.cocukenfeksiyondernegi.org

Bu gönderiyi paylaş

Bir yorum yaz